Over Tuinaanleg Nijmegen

Een initiatief van Green Design Studio

Onze eigen ontwerper maakt iets speciaals van uw tuinontwerp!

Met behulp van de PC is er veel te knippen en te plakken. Misschien wel de gemakkelijkste manier om een tuin te ontwerpen. Een idee, dat je overal kunt toepassen, met als gevolg dat je het veel tegenkomt.

Maar zo gaat het er bij Green Design Studio juist níet aan toe.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf voor ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en landschappen. In 2015 opgericht door Tomas Križan. Met frisse energie maakt Green Design Studio van ieder ontwerp iets origineels en unieks. Het moet iets speciaals hebben, iets dat u nog nooit ergens heeft gezien. Geïnspireerd door uw eigen wensen en de ligging van de tuin of het landschap gaat Green Design Studio voor u aan de slag met het ontwerp.
Een nieuwe tuin is niet zomaar gerealiseerd. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uw dromen en bekijken we samen de locatie. In het gesprek maken we een globale inschatting van de kosten en kijken we of het past binnen uw budget.

Onze tuinontwerper legt de indrukken vast in een inventarisatierapport.

Op basis van de uitkomsten van het gesprek en het rapport, maakt Green Design Studio een tuinschets die uiteindelijk uitgroeit tot een tuinontwerp, inclusief beplantings- en lichtplan. Wij kunnen zelfs een 3D-filmpje ontwikkelen, zodat de nieuwe tuin helemaal tot de verbeelding spreekt.

Tomas Križan gaat voor een mooie en duurzame tuin.

Waarin er een juiste indeling is, tussen ‘zwart’ (tegels) en ‘groen’ (flora). Op die manier voorkomt u problemen met wateroverlast. Daarbij werken we met duurzame materialen van goede kwaliteit, zodat uw tuin er na tien jaar nog net zo mooi uitziet als in het eerste jaar.

Na de ontwerpfase realiseren wij graag voor u de aanleg en offreren wij uiteraard het onderhoud. Zeker in de eerste periode na aanleg is het onderhoud van groot belang. Daarom bieden wij iedere klant ook een offerte voor het onderhoud. We hebben meerdere tuinpakketten, waarbij u het complete jaar verzekerd bent van een mooie tuin.

Omdat Green Design Studio kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, zijn wij lid van de branchevereniging VHG. Deze vereniging voor ondernemers in het groen heeft onder meer als speerpunten: ‘het realiseren van een kwalitatief hoogwaardige groene ruimte’ en gaat ‘voor een leefbare samenleving door aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving.’

Dit zijn ook waarden die Green Design Studio onderschrijft en van groot belang vindt.

De voordelen van Green Design Studio op een rijtje:

R

Altijd een uniek ontwerp

R

Van tuinschets tot 3D-filmpje

R

Wij luisteren echt naar uw wensen

R

Duurzame tuinen

R

Juiste verhouding tussen ‘zwart’ en ‘groen’

R

Kwaliteit

R

Één aanspreekpunt voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud.

Wilt u een unieke en originele tuin, dankzij ons ontwerp?

Neem dan vrijblijvend contact op met Green Design Studio.

=

Green Design Studio

Tomas Krizan

06-51584806

Bel ons gerust

contact@tuinaanleg-nijmegen.nl

Stuur ons een e-mail

Wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.