Tuinontwerp

van Tuinaanleg Nijmegen

Tuinontwerp

Tuinontwerp, dat is waar Tomas Krizan van Green Design Studio in uitblinkt. Elke tuin, en zeker de uwe, verdient het om mooi en uniek te zijn.

Als Tomas bij u de locatie inventariseert en met u ingesprek gaat, komt de idee├źnstroom op gang. Dit staat los van de omvang. Het geldt voor een balkontuin, een gemiddelde achtertuin en of een compleet landgoed. In de ene tuin kun je misschien wel heel leuk spelen met hoogteverschillen en in de ander moet je juist puzzelen met de indeling. Als de tuin heel kort is, kan de tuinarchitect het ontwerp zo maken dat hij toch lang lijkt. Of als er optisch meer breedte nodig is, dan kan dit natuurlijk. Daarnaast bereiken we met kleur in de tuin ook veel gewenste effecten. Ook letten wij altijd op de zichtlijnen in een tuin.

Green Design Studio is zowel inzetbaar voor particulieren als bedrijven en (semi-)overheden. In principe is geen enkel grondoppervlak ons te groot. Wij ontwerpen tuinen en landschappen waarbij klanten al een goed beeld hebben.

Uiteraard helpen wij klanten die geen enkel idee hebben. Samen met u, zetten wij alle idee├źn op een rijtje en komen zo tot iets moois.

Wij maken eerst een tuinschets, die later ontwikkeld kan worden tot een uitgebreid tuinontwerp met licht- en beplantingsplan. Een 3D-filmimpressie behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u een nieuw tuinontwerp?

Neem dan vrijblijvend contact op met Green Design Studio.

=

Green Design Studio

Tomas Krizan

06-51584806

Bel ons gerust

contact@tuinaanleg-nijmegen.nl

Stuur ons een e-mail

Wij bellen u graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.