Wat zeggen onze klanten

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tuinaanleg Nijmegen
Average rating:  
 3 reviews
by Annelies Baakman on Tuinaanleg Nijmegen
Tuin herinrichten
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast het is keurig op de afgesproken tijd begonnen en ruim op tijd af. Met z'n vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!

by Mevr. Jonker on Tuinaanleg Nijmegen
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Nadat ik hier op werkspot de klus plaatste om 2 vlonders te laten vervangen, kwam Tomas kijken en sleepte me met zijn enthousiasme mee om niet alleen de vlonders, maar de hele tuin onder handen te laten nemen. Hij luisterde goed naar alle wensen en voorkeuren en kwam met een ontwerp dat naadloos aansloot op onze verwachtingen. Aangezien het budget beperkt was kwam hij met kostenbesparende oplossingen om toch de look te krijgen die we voor ogen hadden. Ondanks enkele tegenslagen slaagde Tomas er met zijn creativiteit in binnen budget te blijven. Hij heeft keihard gewerkt, is al zijn beloftes meer dan nagekomen en heeft een prachtige tuin afgeleverd.

by Dhr. Wennink, Doetinchem on Tuinaanleg Nijmegen
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Wij hebben zeer goede ervaring met Tomas Krizan van Green Design Studio. Tomas heeft goed meegedacht met ons en een late wijziging van ons in het plan was geen enkel probleem. Heeft zeer goed en secuur werk afgeleverd. Wij zijn uitermate tevreden en kunnen Tomas Krizan van Green Design Studio iedereen aanbevelen.